Проблема ми е следниа като подам рязко газ колата се дави независимо дали е на 800 или 2000 оборота ,кам 3000 вечее го няма това давене,правил сам няколко диагностики и няма никакви грешки.Иначе съм сменил следните неща:дебитомер,ланда сонда,температурен датчик,свещи,основен ремонт на двигателя и зацепване с пети,и понеже имам приател със същата сме подменяли :блока с кабелите и бобините(неговите са нови от италиа)моторче празен ход,потенциометара на газта,дебелия маркуч за въздух до дросела с неговиа дебитомер и ланда опитвахме,почистил съм идеално дросела ,махнал сам катализатора и ми сложиха тръба на негово мяасто ,пръскал сам със спреи покраи сички гумени съединениа (няма промяна в оборотите)свалях аспуха след ландата данеби тои да е затиснат но нищо и там .На диагностика провериха дюзи и клапана за излишно гориво и там няма проблем поставям в пално недоумениа тиа от сервиза на алфа в благоевград
..... някои с някакви предложения понеже се изчерпах а е МНОГО досадно да трагвам с много газ на сфетофари (смених и съединител вече междудругото)

Comment